AKTIE! Bespaar op uw stookkosten

Vriezen dat het kraakt hoort bij de winter. Lekker schaatsen, een Elfstedentocht, met een beetje mazzel een paar dagen sneeuwpret. Maar de verwarmingsketel draait ook op volle toeren. Minder leuk: op dagen als deze is in veel huizen te voelen dat voor- en achterdeuren kieren en de ijzig koude wind het huis binnenstroomt.

Daar is iets aan te doen: een 3puntssluiting op uw deuren.

Hoe zit dat precies? Een buitendeur heeft meestal 3 schanieren, maar veelal slechts één sluiting (slot).Niet echt logisch.

bijzetslot meestal met aparte sleutel (2 verschillende sleutels voor 1 deur)

Een bijzetslot en een knip zijn manieren om een deur op meerdere punten te laten sluiten. Maar beide hebben nadelen. Een knip kan alleen aan de binnenzijde gesloten worden en een bijzetslot vergt een extra handeling en soms zelfs een geheel andere sleutel (2 sleutels voor dezelfde deur).

Bij een 3puntssluiting wordt de deur op 3 punten aan het kozijn bevestigd met 1 handeling. De 2 extra sloten zijn ‘blind bevestigd’, je kunt ze dus aan de binnen- en buitenzijde niet zien. De extra sloten zijn wigvormig en daardoor wordt een kierende deur stevig tegen de tochtstrips gedrukt, waardoor tocht wordt tegengegaan. In koude wintermaanden als deze, zal dat een aanzienlijke besparing van uw stookkosten opleveren

 

Belangrijk neveneffect:

3puntssluitingen maken uw huis veiliger beter bestand tegen pogingen tot inbraak. Drie sloten op 1 deur zijn immers veiliger en dat effect wordt nog eens versterkt door de vorm en het feit dat ze onzichtbaar zijn.

Meerpuntssluiting Meerpuntsluiting 3puntssluiting 3puntsluiting 3puntssluitingen driepuntsluiting driepuntsluitingen

Esthetisch is het natuurlijk vele malen mooier dan een deur vol met zichtbare sloten.

 

Timmer- en Klussenbedrijf GMB komt daarom met de volgende aanbieding:

 

Aktie Pakket driepuntsluiting:

– 3puntssluiting SKG*** 3 sterren, Politie keurmerk Veiligwonen

– 3 stuks Sluitkommen gehard staal

– Montage

 

SKG*** SKG drie sterren SKG **** politiekeurmerkveiligwonen politie keurmerk veilig wonen

Prijs: 450,= euro per deur (prijs incl. 21% BTW)

Bij montage van 2 deuren of meer, levert Timmer en Klussenbedrijf GMB de schilden en krukken SKG*** gratis.

Montage duur: iets langer dan een halve dag per deur

Tuindeuren en deuren hoger dan 2,25m zijn mogelijk tegen meerprijs

 

 

Staldeur met driepuntssluiting

Staldeur boerendeur met driepuntssluiting

Maak gerust een afspraak met Timmer- en Klussenbedrijf GMB om de mogelijkheden verder te bespreken. Of stuur een aantal foto`s van uw deur (slotzijde deur en slotzijde kozijn) naar info@klussenbedrijf-gmb.nl

 Let op: Om de 3puntssluiting passend te maken op uw huidig beslag, is een steekmaat nodig van 72mm. (zie figuur hieronder)

Het is dus niet altijd mogelijk om uw huidige beslag (kruk, schilden en cilinder) te hergebruiken. Dit is uiteraard tegen meerprijs te realiseren.  

Uitleg doornmaat en Steekmaat

Uw huidige schilden behoren een steekmaat (B) van 72mm te hebben.